Новини

Доставка на техника по НП „Осигуряване на съвременна образователна среда“

12.2020 г.

В последния месец от годината продължаваме доставките в училищата, по договорите, подписани в изпълнение на Модул А – Модернизиране на системата на професионалното образование и Модул Д – Библиотеките като образователна среда от НП „Осигуряване на съвременна образователна среда“. Въпреки сложната ситуация за много сфери от икономиката, КЕЙСИЕМ ЕООД приключва една успешна година!

Инсталиране на оборудване

10-11.2020г.

Започнахме и успешно изпълнихме доставката на дисплеи в над 160 училища в цялата страна, след което пристъпихме към инсталиране и пускане в експлоатация на интерактивното оборудване. Срокът за изпълнение и приключване на тази дейност е 15.12.2020 г., като се надяваме, въпреки влошената епидемиологична обстановка, да изпълним договора с МОН в срок.

Нова заявка от МОН

09.2020 г.

След кандидатстването на допуснати училища по НП „ИКТ в системата на предучилищното и училищното образование“ получихме от МОН заявка за още 210 интерактивни дисплеи. Училищата, които не бяха получавали техника през последните 3 години имаха възможност да участват в класирането в три категории, съответно за един, два или три дисплея, според броя на учениците в тях.

Договор за доставка на оборудване с А1

08.2020г.

През месец Август договорихме доставката на интерактивните решения на КЕЙСИЕМ ЕООД с най-големия мобилен оператор у нас – А1. Като основен доставчик на интернет към училищата, А1 реши да предложи на своите клиенти комплексна доставка на техника и услуги на разсрочено плащане, което да отговори на нуждите и възможностите на училищата с по-малки бюджети.

Работа по проекти

05-07.2020 г.

След изпълнението на доставките на интерактивни дисплеи по НП „ИКТ в системата на предучилищното и училищното образование“ започнахме разработката на проекти по НП „Осигуряване на съвременна образователна среда“ по Модул А – Модернизиране на системата на професионалното образование и Модул Д – Библиотеките като образователна среда, както и по НП „Изграждане на училищна СТЕМ среда“. Голям брой училища се обърнаха към нас за консултиране на проектите и изготвяне на спецификации за кандидатстване по различните програми.

Изпълнена доставка на 2000 бр. интерактивни тъч дисплеи по проект на МОН

04.2020г.

Успешно доставихме най-голямото количество интерактивни тъч дисплеи в историята на компанията! Оборудването получиха 1940 училища и 60 детски градини на територията на страната в изпълнение на Дейност 2 от проекта на МОН „Образование за утрешния ден“.
Задоволството ни от изпълнението на доставката е още по-голямо поради условията на извънредно положение, в които България се намира и затрудненията, които много бизнес-сектори изпитват по време на COVID-19 карантината.

Доставка на интерактивно оборудване в 81 СУ „Виктор Юго“

03.2020 г.

„Всичко, което помага за провокиране на интереса на учениците – промяна на класната стая и използване на нови технологии, е много ценно.“ Това отбеляза министърът на образованието и науката Красимир Вълчев след откриването на иновативна класна стая в 81-во училище „Виктор Юго“ в София, където КЕЙСИЕМ ЕООД оборудва един различен кабинет. В него са обособени две зони – за работа с интегрирани знания от природни науки и математика и зона за дискусии. Всяко работно място е оборудвано с отделен екран. „Така се създават умения и провокиране на мислене с използването на модерни технологии“, изтъкнаха от училището. Въпреки извънредното положение, КЕЙСИЕМ активно работи по различни проекти в цялата страна!

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ДЕЙНОСТ 2 ОТ ПРОEКТА НА МОН „ОБРАЗОВАНИЕ ЗА УТРЕШНИЯ ДЕН“

01-02.2020г.

В първите месеци на годината, КЕЙСИЕМ ЕООД е изцяло посветено на изпълнение на Дейност 2 от проект № BG05M2ОP001-2.012-0001 на МОН „Образование за утрешния ден“ и по-конкретно на доставката, монтажа и инсталацията на последно поколение тъч дисплеи в 1940 училища и 60 детски градини в цялата страна. Доставяме модерно оборудване и в най-малките училища, които получат уникална възможност за ползване на интерактивни средства за преподаване.

НОВА ЗАЯВКА ЗА ДОСТАВКА НА 2000 БРОЯ ИНТЕРАКТИВНИ ДИСПЛЕИ

19.12.2019 г.

След успешното приключване в срок на монтажа и инсталацията на доставените през м. Ноември 300 интерактивни дисплеи, подписахме нов договор за доставка на 2000 броя IFPD и получихме от Министерството на образованието и науката заявка за изпълнение, с която ще започнем новата 2020 година. Приключваме една много успешна за компанията година и си пожелаваме нови постижения през предстоящата!

ДОСТАВКА НА 300 ИНТЕРАКТИВНИ ДИСПЛЕИ

31.10.2019 г.

В началото четвъртото тримесечие на годината, екипът на КЕЙСИЕМ беше в най-голяма степен ангажиран с доставката, монтажът и инсталацията на интерактивните дисплеи в класираните от МОН 300 училища в София и страната. Това далеч не изчерпва работата в компанията, която продължава да изпълнява различни проекти и доставки по спечелени обществени поръчки в Професионалната гимназия по фризьорство и козметика, 81 СУ, 18 СУ, ПМГ Сливен и много други.

WIFI ДОИЗГРАЖДАНЕ НА МРЕЖИ

01.09.2019 г.

През м. Септември сключихме 29 нови договори с основни и начални училища на територията на страната за доизграждане на WIFI свързаност по НП ИКТ на МОН. Интернет подсигуряването трябва да бъде осъществено до края на м. Януари 2020, с което броят на реализираните проекти по тази програма ще достигне 87 училища в цялата страна.

ВЪЗЛАГАНЕ НА ДОСТАВКА НА 300 ИНТЕРАКТИВНИ ДИСПЛЕИ

31.07.2019 г.

През месец Юли тази година КЕЙСИЕМ ЕООД беше класирано на първо място по обособена позиция №1 “Доставка на интерактивни мултимедийни системи“ в процедура на МОН за “Доставка и гаранционен сервиз на мултимедийни системи, системи за контрол на достъпа, ъпгрейд на съществуващата инфраструктура и лицензи за облачни конзоли за нуждите на Министерството на образованието и науката и изпълняваните от него политики и проекти” по 4 обособени позиции. През м. Август беше получена и първата заявка за доставка на 300 броя интерактивни дисплеи, които да бъдат доставени в класираните по НП ИКТ на МОН училища.

Семинар в х-л „Калина Палас“, гр. Трявна

07.06.2019 г.

„Иновативните решения в образователния сектор“ беше темата на двудневния семинар, който организирахме в началото на месец юни в гр. Трявна. Представители от основни, средни и професионални училища от цялата страна, с които успешно си партнираме взеха участие, за да споделят опита си във внедряването на новите технологии и да се запознаят с най-актуалните продукти и услуги, които компанията ни предлага. Изключително доволни сме от протичането на събитието!

SOLYTRON – Партньорска среща

31.05.2019 г.

В края на м. Май, КЕЙСИЕМ ЕООД взе участие в организираната от SOLYTRON партньорска среща, с цел да се очертаят тенденциите на пазара на ИКТ в България, която се проведе в Тел Авив, Израел. Solytron е бългaрски дистрибутор на IT хардуер и софтуер на над 30 световни бранда, с който компанията ни успешно си сътрудничи от години. Благодарение на поканата, след посещението на Божи гроб, вече сме и хаджии!

WIFI Изграждане на мрежи

01.04.2019 г.

През м. Април сключихме нови 33 договори с основни и начални училища от цялата страна за изграждане на WIFI свързаност по НП ИКТ на МОН, които трябва да бъдат изпълнени до 30.07.2019. Сигурни сме, че ще изградим  мрежите преди определения срок и до края на настоящата учебна година броят на реализираните от нас проекти по тази програма ще бъде общо 58 училища.

„Училище за бъдеще“, Интерпред СТЦ, гр. София

23.03.2019 г.

„Училище за Бъдеще“ е инициатива, насочена към учители и директори на училища в България за обмяна на взаимен опит в добрите практики на преподаване. КЕЙСИЕМ ЕООД се включи в инициативата с решенията си за оборудване на класни стаи от съвремен и модерен тип. За пръв път, на това събитие представихме най-новия продукт, който предлагаме в българските училища – LABDISK, мобилни лаборатории за провеждане на експерименти по природни науки.

Доставка на оборудване по ОП „Региони в растеж“

1.02.2019 г.

След успешната реализация на проект по ОП „Региони в растеж“ в НУ „Васил Левски“, гр. Габрово, успешно приключихме и доставката на оборудване по същата програма в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в града, където учениците и училищния екип вече се радват на иновативна учебна среда.

BETT 2019

27.01.2019 г.

BETT 2019 се проведе от 23 януари до 26 януари 2019 г. в изложбения център ExCeL в Лондон, Великобритания. Както всяка година, КЕЙСИЕМ ЕООД посети ежегодното британско изложение за образование и обучение, където бяха представени голям брой интересни решения и продукти за образование, образователно оборудване и технологии, технологии за разработване на учебни програми и обучение. Тази година търговското изложение бе посетено от 35 000 участници.

Честита нова 2019 година!

01.01.2019 г.

Приключваме успешно 2018 година като през последния месец на годината сключихме договори с 25 средни и професионални училища за изграждането на Wifi мрежи и с 40 училища за доставка на техническо оборудване от най-висок клас по Националната програма ИКТ на МОН. Пожелаваме си успешна 2019 година, изпълнена с много предизвикателства, нови проекти и доволни клиенти!

Образователна конференция Microsoft Education Day 2018

19/20.11.2018 г.

Майкрософт България, в партньорство със Столична община и РУО – София-град организира образователна конференция, в която КЕЙСИЕМ бе поканена да вземе участие. Събитието се проведе в Аулата на Софийски университет.
Конференцията бе посветена на последните тенденции в технологиите и тяхното важно място в съвременното образование, модерните иновативни училища, уменията на бъдещето, мястото на роботите в класните стаи и още много актуални към бързоразвиващите се образователни тенденции теми.
Майкрософт България, в партньорство със Столична община и РУО – София-град организира образователна конференция, в която КЕЙСИЕМ бе поканена да вземе участие. Събитието се проведе в Аулата на Софийски университет.
Конференцията бе посветена на последните тенденции в технологиите и тяхното важно място в съвременното образование, модерните иновативни училища, уменията на бъдещето, мястото на роботите в класните стаи и още много актуални към бързоразвиващите се образователни тенденции теми.
Майкрософт България, в партньорство със Столична община и РУО – София-град организира образователна конференция, в която КЕЙСИЕМ бе поканена да вземе участие. Събитието се проведе в Аулата на Софийски университет.
Конференцията бе посветена на последните тенденции в технологиите и тяхното важно място в съвременното образование, модерните иновативни училища, уменията на бъдещето, мястото на роботите в класните стаи и още много актуални към бързоразвиващите се образователни тенденции теми.

Gabrovo Innovation Camp 2018

4/6.10.2018 г.

Кейсием ЕООД подкрепи Gabrovo Innovation Camp 2018, който се проведе от 4 до 6 октомври в града. В инициативата се включиха над 80 участници, обособени в работни групи, които предложиха решения по 6 отделни предизвикателства. Като партньор на събитието, КЕЙСИЕМ ЕООД осигури награда за едно от тях – Образование на бъдещето, което е и фокусът в нашата работа. С радост ще подкрепяме и вбъдеще подобни инициативи!

Честит първи учебен ден!

17.09.2018 г.

На 17 септември голям брой училища отварят вратите на разширените си и ремонтирани учебни сгради с обновени кабинети. Сред тях са ПМГ „Академик Иван Гюзелев“ и НУ „Васил Левски“ гр. Габрово, СУ „Св. Патриарх Евтимий“ гр. Пловдив, СУ “Екзарх Антим І“ гр. Казанлък, 2 СУ, 18 СУ, 81 СУ, 138 СУ и Духовната семинария в гр. София. Техните ръководства използваха оптимално ваканционните месеци и с наше съдействие модернизираха учебната си база с техническо оборудване и съвременни интерактивни средства за преподаване. Така през предстоящата учебна 2018/ 2019 година, учители и ученици ще имат възможност да преподават и учат по нов начин, чрез използването на иновативни технологични решения и уеб базиран образователен софтуер.

Доставка и инсталация на технологично оборудване в 18. СУ „Уилям Гладстон“ гр. София

24.04.2018 г.

На 24.04.2018 г. в 18. СУ „Уилям Гладстон“ се състоя откриването на Център по природо-математически науки „Акад. Георги Наджаков“. Проектът е финансиран от Фондация „Америка за България“ и реализиран от КЕЙСИЕМ ЕООД. На събитието присъстваха министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, посланиците на САЩ и на Южна Корея у нас, президентът на фондацията „Америка за България“ и много други. От началото на годината по този проект в 18-то училище бяха оборудвани пет кабинета – по физика, роботика, химия, биология и програмиране. Лабораториите вече разполагат с модерна техника, както и с иновативен софтуер и приложения за виртуална работа по различните научни дисциплини.

Участие в конференция в рамките на Българското председателство на Съвета на ЕС

19-20.04.2018 г.

На 19 и 20 април в София Тех парк се проведе конференцията „Обучение за създаване: от дигитални ползватели към дигитални създатели“, където КЕЙСИЕМ ЕООД взе участие като изложител на модерни решения за образованието. Конференцията постави фокус върху необходимостта от повишаване на дигиталните умения на учители и ученици и върху значението на качественото образование за развитието на всички сфери. Ключов фактор за успеха е обучението по иновативен начин чрез използване на интерактивни средства на преподаване.

Втора регионална конференция за разработка на учебно съдържание чрез образователната платформа mozaBook

17.04.2018 г.

При голям интерес от страна на учителската общност в гр. Сливен се проведе 2-рата регионална конференция за обмяна на опит и споделяне на добри практики при работа с web-базираната образователна платформа mozaBook. В зала „Галерия“ на х-л „Национал палас“ представители на 8 местни училища и детски градини демонстрираха пред сливенската колегия използването на различни медийни формати от богатия инстументариум на mozaBook, като текст, изображения, 3D анимация, тестове и игри в разработването на уроци по избрани образователни направления. Участниците в конференцията потвърдиха, че използването на съвременни обучителни методи и създаването на условия за повишаване квалификацията на педагогическите специалисти способстват за по-високото качество на обучението и по-голямата ефективност на учебния процес.

Доставка и инсталация на 65“ интерактивен тъч дисплей в ОУ „Братя Миладинови“ гр. Бургас

01.12.2017 г.

В началото на месец Декември бе открита още една иновативна класна стая, оборудвана от КЕЙСИЕМ ЕООД. ОУ „Братя Миладинови“, гр.Бургас спечели проект на EVN с изработен от негови ученици макет на тема „Екоград“. Съгласно регламента на конкурса, класираното на I-во място училище получава за награда 10 000 лв. Модерното оборудване е закупено с осигуреното по проекта финансиране и включва 65“ интерактивен тъч дисплей с инсталиран лиценз от MOZAIK. С част от получените средства бе подсигурено и обучението на 10 учители от ОУ „Братя Миладинови“ за работа със софтуерната платформа mozaBook.

Дуалното образование – път на възможностите

21-22.11.2017 г.

КЕЙСИЕМ ЕООД взе участие в Националната конференция за дуалното образование, организирана от МОН по българо-швейцарския проект ДОМИНО, която се проведе на 21 и 22 ноември 2017 г. в х-л „Балкан“, гр. София. Конференцията бе част от събитията в рамките на Европейската седмица на професионалните умения в България. По време на форума представители на бизнеса дискутираха с директори на професионални гимназии, с представители на МОН и на Министерство на икономиката предизвикателствата и възможностите за развитие на дуално образование.

Доставка и инсталация на 84“ мултимедиен тъч екран в СУ „Димитър Талев“, гр. Добрич

08.11.2017 г.

Интерактивен кабинет по природни науки бе открит на 8 Ноември в СУ „Димитър Талев“ гр. Добрич. В него се намира най-големият, доставен в училище у нас, 84“ мултимедиен тъч дисплей. В обновената учебна стая ще се обучават ученици от пети до дванадесети клас по физика и астрономия, химия, биология. Модерният и вдъхновяващ дизайн на класната стая ще стимулира задълбочаването на познавателната връзка между елементите на живата и неживата природа, осмислянето на градивните елементи на вселената и мястото на човека. Кабинетът е оборудван от КЕЙСИЕМ ЕООД и с ученически таблети „Stronger“ от най-ново поколение, предназначени специално за образованието, които позволят текущо да се наблюдава работата на класа и справянето с учебния процес.

Участие в конференция на професионалното образование

12.10.2017 г.

През м. Октомври КЕЙСИЕМ ЕООД взе участие в регионално събитие, свързано с професионалното образование. На 12.10. в Община Сливен се проведе конференция на тема „Основни акценти в развитието на професионалното образование и обучение“. Тя бе инициирана от Министерството на образованието и науката със съдействието на Община Сливен и Регионално управление на образованието в града. Експерти от Общината споделиха добри практики за сътрудничеството с местния бизнес, а представители на регионалните управления на образованието от четири области в региона представиха пред участниците резултатите от реализацията на завършилите професионално обучение.

Доставка и инсталация на оборудване в СУ „Свети Патриарх Евтимий“ гр. Пловдив

25.09.2017 г.

СУ „Свети Патриарх Евтимий” е най-голямото училище на територията на област Пловдив, което в резултат на съвместната ни работа, стартира новата учебна година, внедрявайки модерните технологии в образованието. В шестте тематично обзаведени класни стаи по математика, биология, география, химия и физика вече се ползват високотехнологични решения и иновативни методи на преподаване, базирани на софтуерната платформа mozaBook. Всеки от кабинетите разполага с мултимедийна интерактивна дъска с вграден тъч дисплей и лиценз на MOZAIK, което дава възможност за използването на 3D  демонстративни модели, схеми, презентации и игри.

Представяне на решенията, които КЕЙСИЕМ ЕООД предлага пред директори на училища от областите Сливен и Бургас

30.06.2017 г.

През м. Юни бяха организирани и проведени срещи с директорите на училища на територията на Сливен и Бургас, където бяха представени решения за доставка на иновативно обурудване, софтуерната платформа на MOZAIK и обучение за работа с mozaBook.
В началото на месеца, със съдействието на РУО – Сливен, пред 49 директори бе демонстриран 65“ интерактивен тъч дисплей и способи за разработване на собствено учебно съдържание, в резултат на което 13 училища оборудваха кабинети с модерна техника от най-висок клас и закупиха лицензи mozaBook.

В последната учебна седмица за 2016/2017, същото представяне бе направено пред директорите на 11 училища в Община Бургас. В 6 от тях учители и ученици вече ползват новите технологии и се радват на възможностите да преподават и учат по нов начин!

Първата регионална конференция за разработка на учебно съдържание чрез mozaBook

12.05.2017 г.

се проведена 21 и 22 април в град Хасково. В приятната обстановка на парк-хотел „Европа грийн“ представители на 14 училища от Казанлък, Ст. Загора, Плевен, Пловдив, Пазарджик, Ловеч, Раднево, Гълъбово, Крумовград и Хасково имаха възможност да разкажат как използването на интерактивната платформа на Mozaik е променила начина им на преподаване, какви са предимствата от използването й и какво от собствения си опит и полезни практики са готови да споделят с колегите си – преподаватели.
В рамките на 15 мин. от двудневната програма, всеки от презентаторите представи урок по своята дисциплина, използвайки интерактивния инструментариум на mozaBook.
Изнесени бяха презентации по математика, биология и здравно образование, езици, история и цивилизация, начален етап, както и специализирани предмети, като двигатели с вътрешно горене и икономически дисциплини.
Всички присъстващи бяха убедени, че този нов и модерен подход в преподаването дава възможност учебното съдържание да бъде представено по уникален начин чрез създаването на собствени интерактивни уроци, което освен, че подобрява комуникацията в клас, значително повишава не само интереса, но и резултатите на учениците.
Отзивите за събитието бяха повече от ласкави! Участниците си тръгнаха убедени, че mozaBook е една платформа с неограничени възможности!
Практическата насоченост на конференцията бе от голяма полза за присъстващите; форумът, където техните колеги се изявиха, демонстрираха своите възможности, показаха какви резултати са постигнали и към какво се стремят!

Доставка и инсталация на видео-стена в ОУ „Кирил Христов“ гр. Стара Загора

24.03.2017 г.

ОУ „Кирил Христов“ гр. Стара Загора е едно от водещите училища в региона по внедряване на високотехнологични решения, свързани с иновативните технологии на преподаване. Ръководството на учебната институция отдавна е осъзнало, че само наличието на компютърна техника не е достатъчно едно училище да бъде признато за „модерно“. Активностите трябва да бъдат насочени и към подобряване качеството на преподаване и ангажиране на учители и ученици в процеси, свързани с по-трайно и задълбочено усвояване на учебния материал.
Най-новата придобивка на училището е инсталираната видео-стена, съставена от четири, разположени един до друг дисплеи с едва забележим борд, проектирана за визуализация и презентация от най-високо ниво. Така и учители и ученици ще имат възможността да прилагат на практика технологичните иновации.

Успешно изпълнени доставка и инсталация на оборудване за 14 интерактивни учебни кабинета в СОУ „Иван Вазов“, гр. Плевен

10.03.2017 г.

Изпълнението на доставката и инсталирането на оборудване в СОУ „Иван Вазов“, гр. Плевен приключи успешно в началото на м. Март. 14 учебни кабинета в училището бяха снабдени с интерактивна техника, която ще осигури модерни условия за обучение чрез използването на качествено оборудване и иновативни технологии. Целта е да се използват възможностите им за внедряване на нов подход в преподаването и усвояването на знания, като същевременно се подобри комуникацията между учители и ученици.

„Системата дава възможност за най-съвременно ниво на обучение, подчерта директорът на училището Димитър Митев. В класните стаи са монтирани мултимедийни бели дъски с дисплей с вграден компютър с тъч екран. Технологията подобрява резултатите от обучението, като създава интерактивна класна стая и подпомага учителите по-ефективно да ръководят учебния процес“.

Обучения на тема: „Възможностите на електронните учебни ресурси на mozaBook за постигане на ефективен учебен процес“

27.01.2017 г.

През последния месец на 2016 година, КЕЙСИЕМ ЕООД организира и проведе поредица от обучения на територията на РУО Търговище. 41 учители от общо 22 училища в 15 населени места научиха какви са възможностите на електронните учебни ресурси на mozaBook за постигане на ефективен учебен процес.
Реализирани под формата на уъркшоп, обученията запознават с интерактивната платформа, както и възможностите за разработка на собствено интерактивно съдържание в избрания профил „Математика и информатика“.

След обучението всеки един от участниците получи сертификат за преминат курс.

Обучение за работа с електронната платформа MozaBook в международния тренинг център в град Сегед, Унгария

21 - 25.11.2016 г.

Последното за тази година обучение за работа с електронната платформа MozaBook , организирано от КЕЙСИЕМ ЕООД в партньорство с Mozaik Education се проведе от 21 до 25 ноември 2016 г. в международния тренинг център в град Сегед Унгария. В обучението взеха участие трима учители от IV ОУ „Кирил Христов“ град Стара Загора. По време на обучението участниците имаха възможност да се срещнат с разработчиците на платформата и да разговарят с регионалния мениджър за югоизточна Европа.
Това е четвъртото обучение, в което български учители вземат участие. През изтичащата година в международните обучения в Унгария са се включили преподаватели от София, Благоевград и Стара Загора. На обученията в Сегед присъстват учители от цяла Европа. Групите са с интернационални участници и всеки има възможност да сподели опита на съответната държава.

„Участието на учители от нашата държава е показателно за интереса и желанието на българските педагози да прилагат на практика модерните информационни технологии, които стават неотменна част от образователния процес.“ – сподели Калин Киров, Управител на КЕЙСИЕМ ЕООД.

През новата календарна година се планират серия от обучения, в които ще се радваме да се включите и Вие!

КЕЙСИЕМ ЕООД получи награда “Лоялен Cyberoam парньор за 2016 г.“!

24.11.2016

Почетният плакет бе връчен на управителя на компанията, г-н Калин Киров от г-н Константин Веселинов, основател и управител на Hi Computers.

Официалната церемония по връчването на наградите на CENTIO Professional IT Security се състоя по време на честването на 15 – тия рожден ден на Hi computers в хотел „Radina`s way“, Боровец на 18 ноември 2016 г.

За нас беше удоволствие да отпразнуваме заедно рождения ден на нашия партньор!

GOLD SERTEFICATE и mozaLearn ICT Expert за България.

01.10.2016

КЕЙСИЕМ ЕООД получи GOLD SERTEFICATE получи и статут на mozaLearn ICT Expert за България.

V Годишен форум на директори в системата на образованието

25 – 26.08.2016

На 25-26 август в град София се състоя ежегодният форум на директорите в системата на образованието. В рамките на двудневната програма на форума повече от 130 директори на образователни институции от цялата страна дискутираха върху новите нормативни документи – Закона за предучилищното и училищното образование.

По време на конференцията, КЕЙСИЕМ ЕООД в качеството си на технологичен партньор, представи продукти свързани с иновативните методи на преподаване включващи интерактивен софтуер и интерактивни дъски от най-ново поколение.

Присъстващите се докоснаха до магията на 3D визуализацията и технологията за създаване на интерактивни образователни ресурси. Организирани бяха виртуални игри, включващи предмети изучавани в 4 и 5 клас.

Microsoft TechKnowledge Conference

20 – 22.06.2016

КЕЙСИЕМ ЕООД в качеството си на AEP /academic education partner/ взе участие в 3-дневна конференция за учители TechKnowledge Conference 2016, посветена на тенденциите в използването на технологии в класната стая, която организира Майкрософт България. Събитието се проведе от 20 до 22 юни във Велико Търново. По време на конференцията бяха демонстрирани добри практики при внедряване и използването на Office 365 в училищата в цялата страна. Компанията беше представена като един от добрите партньори на Майкрософт в образованието.

Microsoft EDU Open Discussion

07.06.2016

На 07.06.2016 година в Литературен клуб „Перото“, НДК КЕЙСИЕМ ЕООД взе участие в дискусия организирана от Майкрософт България за ролята на новите технологиите в съвременното училищно образование. Обсъждани бяха ефективното използване на многообразието от технологии, които вече са, или тепърва ще навлизат в класните стаи – как могат да са полезни за образователния процес и какви възможности дават на учениците.

Калин Киров управител на КЕЙСИЕМ ЕООД сподели добрите практики на компанията по внедряване на облачните технологии и тяхната практическа реализация в образователния процес.

Свържете се с нас

Илко АнгеловНовини